Vakantie op Curacao

Bel ons / Call Us:
00-5999-868-2169

  •  
  •  
  •  
  •  

Prijzen vanaf € 80,- per nacht. Vraagt u naar kortingen in bepaalde perioden van het jaar.

Kas di Ala

KAS DI ALA is een klein, maar fijn bungalowpark, rustig en riant gelegen in Julianadorp, een mooie buitenwijk van Willemstad.

Geen toeristische drukte, prettig centraal op het eiland en op korte afstand van een supermarkt en winkelcentrum met een boekhandel, apotheek, etc. Het levendige centrum van Willemstad, maar ook de mooiste baaien, stranden en duiklocaties zijn op slechts 5 tot 10 minuten rijden. Ook een 18 holes-golfbaan is in de nabije omgeving gelegen.

De accommodaties

KAS DI ALA bestaat uit twee half-vrijstaande fris & modern gerenoveerde eenslaapkamer appartementen, twee halfvrijstaande twee kamerappartementen en een driekamer bungalow. Allen zijn gelegen in een weelderige tropische tuin, rond een royaal zwembad met zonneterras en pergola. De opzet garandeert rust en ruimte met een maximum aan privacy. Elke bungalow heeft een eigen parkeerplaats op het terrein. Het kleinschalige, intieme karakter en de persoonlijke service van KAS DI ALA zorgt voor juist die speciale sfeer, waardoor vele gasten regelmatig terugkeren. Naar de bungalows.

Contact

Gastvrouw:
Marianne de Nijs
Adres:
Rondeweg 26-28
Julianadorp, Curacao
E-mail:
marianne@kasdiala.com
Telefoon:
00-5999-8682169
Mobiel:
00-5999-5271434