Wij vinden het fijn uw ervaringen te mogen lezen na uw vakantie bij Kas di Ala! 
Schrijf hieronder uw bevindingen, zodat ook anderen kunnen hiervan kunnen meegenieten.

  It is an excellent place for having rest and enjoy life in all its manifestations! Hope to come to you this summer as well..
  Jasper (Ukraine)
  ————————————————————————–
  Via deze weg willen wij je nogmaals heel erg bedanken voor de fijne tijd die we bij jou in huisje Coco hebben doorgebracht.
  Langer dan aanvankelijk gepland, maar door jouw goede zorgen toch allemaal goed afgelopen. Inmiddels zijn we weer veilig thuis en hebben warme herinneringen aan het verblijf in Kas di Ala. Als het kan, komen wij graag volgend jaar nog eens in het gezellige huisje in Julianadorp.
  Met vriendelijke groet, Fam. Boorsma ( Assen , Nederland )
  ————————————————————————–
  Wij kwamen om onze dochter op te zoeken, die sinds half November 2008 op Curaçao verblijft.

  Een collega van mij raadde me aan om naar Kas di Ala te gaan..de website was snel gevonden, het zag er allemaal goed uit, óók nog bij onze dochter in de buurt, dus hadden we snel geboekt..er was “1 probleem”…COCO was de eerste 2 dagen bezet…..nou voor jou géén probleem, een bed erbij in ANGLO en zó pasten we met z’n 5-en in het appartement en konden we genieten van elkaar en het leuke onderkomen, het zwembad enz…na 2 dagen stapten we over naar COCO…dát was lúxe….heel veel ruimte, een grote tuin….we hebben het er heerlijk gehad!!!
  Je hebt hier een fantastische stek en we zullen het ook weer verder aanbevelen. Bedankt voor je gastvrijheid, je vriendelijke omgang, niets is teveel, problemen werden goed opgelost, kortom ook wij hebben niets dan lof!!
  Als we teruggaan naar Curaçao dan weten wij wel waar we dan heen gaan…natuurlijk naar Kas di Ala.
  Hartelijke groet,
  Joop, Hanny, Eline, Marjolein, Annemerel Quist uit den Haag
  ————————————————————————–
  Een vakantie naar een eiland vinden we heel gewoon. Van Vlieland tot Norderney zijn we erg goed bekend. Zeilen met ons drieën doen we al vele jaren.
  Dit jaar zat dit er niet in en moest ik een vakantie samen met m’n dochter boeken. Mijn man las op een weblog hoe prachtig Curaçao was/is. Nou, de beslissing was snel gevallen; niet met de boot naar een eiland, maar met het vliegtuig naar Curaçao!
  Toen we het vliegtuig uitstapten kregen we de warme deken over ons heen en hebben hem nog om. Toen we je tuin inkwamen riep ik direct: wát een paradijs! En dat is het. De prachtige vogels. Ik heb heel wat kolibries gezien: vrolijk, klein, krachtig en wendbaar. Ook de leguanen, hagedissen, gekko’s en vooral de onderwaterwereld, bijzondere vissen in vele kleuren.
  Alle delen van het eiland hebben we gezien en het was goed plannen om in 10 dagen alles te willen zien.
  Wij willen je hartelijk bedanken voor je gastvrijheid. We zullen dit niet snel vergeten, mede door de vele foto’s die we gemaakt hebben.
  Hartelijke groet van Gerda en Myrthe Rötert.
  ————————————————————————–
  Het moment dat onze zoon met zijn vriendin ons vertelden dat ze van plan waren te gaan trouwen op Curaçao riepen wij spontaan, dan gaan wij mee. Op aanraden van Aaltje hebben wij toen gekozen voor Kas di Ala: EEN ECHTE AANRADER!!!

  Wij hebben genoten van ons verblijf hier. De oase van rust, de natuurlijke omgeving, het zwembad. Alles in één woord geweldig. Vanuit Julianadorp is het eiland goed te verkennen. Dit hebben we dan ook uitgebreid gedaan. We hebben veel indrukken opgedaan en volop genoten. Met als klap op de vuurpijl ongetwijfeld het huwelijk van onze “kinderen” op Blue Bay. Een onbeschrijfelijke ervaring, die wij niet snel zullen vergeten.
  Wij hebben hier een prachtige vakantie gehad!! Dit zullen wij ons altijd blijven herinneren. Bedankt voor alles en veel succes verder met je “paradijs”.
  Tiena en Gerbrand Hingstman.
  ————————————————————————–
  Kas di Ala

  Een plek om even tot rust te komen. Een centrale plek vanwaar veel ondernomen kan worden. Maar gelukkig hoeft dat niet. Zeker na een verblijf in Orlando en Miami. Knus, gerieflijk met vogels en leguanen. Klein genoeg om contacten te maken en leuke gasten te spreken.
  Roebinia en Darryn, Hilversum.
  ————————————————————————
  “De laatste avond, nacht en ochtendgloren. Nu al weten we dat na 3 weken BRASIA voor ons een onvergetelijke herinnering is geboren”. We willen eigenlijk niet terug, zelfs 3 weken is niet lang genoeg om alles te doen wat je wilt doen. We hebben vrienden weer gezien “van toen”, een emotioneel en warm weerzien.

  We hebben ook nieuwe vrienden gemaakt hier in Kas di Ala! Heel wat gezellige uurtjes hebben we doorgebracht aan de rand van het zwembad, met een lekker drankje en een lekker hapje. We zullen Kas di Ala en het eiland zeker gaan missen. Maar we komen terug!!
  Altijd maar weer, omdat Curaçao in ons hart zit.
  Ellen Nieuwenhuis en Diane Reuvekamp.
  ————————————————————————–