Wij vinden het fijn uw ervaringen te mogen lezen na uw vakantie bij Kas di Ala! 
Schrijf hieronder uw bevindingen, zodat ook anderen kunnen hiervan kunnen meegenieten.

  Één dag voor aankomst hebben wij een verblijf geboekt bij Kas di Ala. Simone communiceerde en schakelde erg snel met ons. Eenmaal op Curaçao aangekomen werden we goed ontvangen. Het mini resort ziet er netjes en verzorgd uit. Mijn zoon en ik hebben een fantastische week gehad en hebben erg genoten van het heerlijke en grote zwembad. Simone organiseerde ook nog een bbq met alle gasten. Wij komen zeker nog een keer terug bij Kas di Ala.
  Richard, Hoek van Holland, augustus 2021

  ————————————————————————————————


  Vanaf 20 juni tot 3 juli 2021 hebben wij heerlijke dagen doorgebracht op Curaçao en verbleven wij in het appartement Flamingo.
  We zijn zeer tevreden over dit appartement, leuk terras, prima keuken en slaapkamer.
  Alles super schoon en van werkelijk alle gemakken voorzien!
  Bovendien rustig en stil, mooi zwembad, en op korte afstand van Blue Bay.
  De volgende keer dat we naar Curaçao gaan, willen wij dit appartement weer huren.

  Evert en Marjon de Nooy

  ——————————————————————————————


  Kas di Ala: een plek om even tot rust te komen. Een centrale plek vanwaar veel ondernomen kan worden. Maar gelukkig hoeft dat niet. Zeker na een verblijf in Orlando en Miami. Knus, gerieflijk met vogels en leguanen. Klein genoeg om contacten te maken en leuke gasten te spreken.

  Roebinia en Darryn, Hilversum.
  —————————————————————-
  “De laatste avond, nacht en ochtendgloren…. Nu al weten we dat na 3 weken BRASIA voor ons een onvergetelijke herinnering is geboren. We willen eigenlijk niet terug, zelfs 3 weken is niet lang genoeg om alles te doen wat je wilt doen. We hebben vrienden weer gezien “van toen”, een emotioneel en warm weerzien.

  We hebben ook nieuwe vrienden gemaakt hier in Kas di Ala! Heel wat gezellige uurtjes hebben we doorgebracht aan de rand van het zwembad, met een lekker drankje en een lekker hapje. We zullen Kas di Ala en het eiland zeker gaan missen. Maar we komen terug!!
  Altijd maar weer, omdat Curaçao in ons hart zit.

  Ellen Nieuwenhuis en Diane Reuvekamp.
  ——————————————————————